28 mai 2024, 11:24

Un depozit ilegal de deșeuri, descoperit în centrul Capitalei: „Inadmisibil!” FOTO

Poliţia Locală a Sectorului 5 a descoperit un depozit ilegal de deşeuri amplasat în centrul Capitalei. Acesta se află pe strada Apolodor din centrul Bucureștiului, loc în care ministrul Mediului, Barna Tanczos, şi secretarul de stat pentru Mediu Robert Szep s-au deplasat, miercuri, alături de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone pentru a vedea despre ce este vorba.

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Anunțul a fost făcut de ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) pe pagina de Facebook.

Citește și: Sute de tone de deșeuri pătrunse ilegal în România, arse de structuri de crimă organizată

„Este inadmisibil ca un astfel de focar de infecţie să existe în centrul Capitalei României, într-o zonă înconjurată de blocuri de locuinţe şi sedii de instituţii. Îi felicit pe reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 şi pe domnul primar Popescu Piedone pentru această acţiune, care este un exemplu demn de urmat de toate administraţiile locale. Acum, prioritatea este ecologizarea zonei şi impunerea de măsuri pentru ca această situaţie să nu se repete. Însă nu trebuie să ne oprim şi trebuie să încercăm să îi identificăm pe cei care au aruncat deşeurile aici. Le-am transmis reprezentanţilor Poliţiei Locale că se pot baza pe sprijinul comisarilor Gărzii de Mediu pe parcursul acestei investigaţii”, a declarat ministrul Barna Tanczos pe pagina de socializare.

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, şi secretarul de stat pentru Mediu Robert Szep s-au deplasat, miercuri, alături de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe strada Apolodor din centrul Capitalei, acolo unde Poliţia Locală a Sectorului 5 a descoperit un depozit ilegal de deşeuri.

În acest moment se ecologizează zona și întreaga cantitate colectată urmând să fie transferată către un depozit autorizat.

Sursă foto: Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol