18 iulie 2024, 22:22

JYSK elimină ambalajele din plastic ale lenjeriilor de pat

JYSK va schimba ambalajele lenjeriilor de pat și ceașafurilor, înlocuind pungile de pastic cu benzi de hârtie certificată FSC (Forest Stewardship Council). Această schimbare va duce la eliminarea a 27 de milioane de pungi de plastic pe an și face parte din eforturile de sustenabilitate ale companiei JYSK.

Primele produse ambalate astfel se află deja în magazinele JYSK, iar în perioada de tranziție vor fi comercializate alături de cele aflate în ambalaje vechi, până când cele vechi vor fi vândute. Eticheta FSC atestă faptul că silvicultura se face cu responsabilitate față de mediu, responsabilitate socială și economică.

Noul ambalaj este ușor de reciclat pentru clienți, acasă. Ambalajul de hârtie poate fi colectat selectiv în coșul destinat hârtiei și cartonului, în comparație cu pungile folosite înainte, care nu puteau fi reciclate cu ușurință de către persoane în locuință.


Citește și:
IKEA va vinde piese de schimb pentru mobilierul său


Foto: MyNewsDesk


Creator flexibil de conținut, comunicator cu experiență jurnalistică și cunoscător al tehnologiilor digitale. Detalii pe blog-ul personal și pe LinkedIn.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol