17 aprilie 2024, 22:35

Spider-Man, super-eroul din animații cel mai prietenos cu mediul. Iron Man, pe ultimul loc STUDIU

Site-ul Save on Energy a creat un clasament pentru a afla care super-eroi din animații sunt cei mai prietenoși cu mediul.

Astfel, 30 de personaje foarte cunoscute au primit puncte pe cinci criterii. Acestea au fost: atitudinea față de mediu, superputerea, impactul asupra planetei, armele pe care le folosește și impactul lor asupra mediului și felul în care călătorește, potrivit green-report.ro.

În acest context, în topul clasamentului realizat de Save On Energy se află Spider-Man, cu un punctaj total de 127 de puncte. Acesta se deplasează cu ajutorul pânzei de păianjen, pe care o produce corpul său și care îi servește și ca armă.

Pe locul doi se află Aquaman, care se deplasează înotând, și care a obținut 126 de puncte. A primit 24 de puncte pentru ajutorul pe care îl acordă mediului, însă a pierdut 26 pentru impactul negativ asupra planetei.

Locul trei este ocupat de Storm – cu 123 de puncte, urmat apoi de Black Widow – 116, Wonder Woman – 113.

Ultimul loc în ocupă Iron Man – locul 30. Acesta a primit numai 24 de puncte, cele mai multe puncte pierzându-le din cauza daunelor pe care le creează mediului.

Sursă foto: wrhsstampede.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol