16 iunie 2024, 3:52

Premiu de 2 milioane de dolari pentru combaterea schimbărilor climatice

Premiul Climate Solutions va fi acordat cercetătorilor, oamenilor de știință și startup-urilor pentru a le ajuta să-și comercializeze inovațiile. Soluțiile israeliene pentru criza climatică globală primesc un impuls de la o serie de organizații israeliene, care au anunțat un premiu de 2 milioane de dolari pentru a ajuta cercetătorii și startup-urile să-și aducă inovațiile pe piață.

JNF Canada, Start-Up Nation Central, KKL-JNF și Centrul Peres pentru Pace și Inovare au lansat premiul pentru soluții climatice pe 1 martie, pentru a încuraja dezvoltarea tehnologiilor împotriva schimbărilor climatice și a poziționa Israelul ca hub pentru inovare tehnologică climatică.

Israelul are deja peste 700 de companii tehnologice care dezvoltă soluții pentru provocările climatice, inclusiv sisteme alimentare durabile, economie circulară, energie curată, eficiență și stocare energetică, mobilitate durabilă, producție durabilă, protecția naturii și multe altele.

Premiul are două componente, una pentru oameni de știință și cercetători și cealaltă pentru companiile startup. Câștigătorii vor fi anunțați la un festival de inovare climatică programat să aibă loc în Israel în octombrie 2022.


Creator flexibil de conținut, comunicator cu experiență jurnalistică și cunoscător al tehnologiilor digitale. Detalii pe blog-ul personal și pe LinkedIn.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol