21 aprilie 2024, 2:27

Platforma online dedicată furnizorilor de soluții pentru locuințe verzi. Ce presupune

GreenHomes.Solutions este o platformă online dedicată furnizorilor de soluții pentru locuințe verzi.

Este vorba despre programul de certificare Green Homes.

Acesta încurajează construirea de locuințe mai sănătoase și de calitate, oferind totodată reducerea costurilor lunare totale cu întreținerea proprietății.

Denumirea de „furnizor de soluții pentru locuințe verzi„ se aplică companiilor și specialiștilor implicați în proiectarea și construcția locuințelor, precum: arhitecți, proiectanți, ingineri, constructori, producători și furnizori de materiale de construcție și echipamente pentru operarea clădirii și alții.

Pentru a deveni un astfel de furnizor, o companie trebuie să treacă printr-un proces complex de evaluare tehnică pentru produsul sau serviciul pe care îl oferă. Dacă aceasta trece cu succes evaluarea, RoGBC include compania respectivă în catalogul online pe platforma GreenHomes.Solutions, ca „furnizor de soluții pentru locuințe verzi”.

„Obiectivul pe termen lung al acestei platforme este de a deveni un instrument complet și holistic pentru oricine este interesat de domeniul clădirilor verzi: certificări de sustenabilitate, proiectele certificate, produse și soluții sustenabile ale furnizorilor, știri și articole educaționale, dar și evenimente conexe”, a declarat Daniel Butucel, project specialist RoGBC și coordonatorul platformei.

Sursă foto: green-report.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol