17 mai 2024, 9:41

Inginerul geolog Róbert Szép, numit secretar de stat în Ministerul Mediului

Inginerul geolog Róbert Szép a fost numit secretar de stat în Ministerul Mediului. Acesta a fost cinci ani comisar general al Gărzii Naționale de Mediu, potrivit green-report.ro.

Începând cu iulie 2019 acesta a fost directorul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Cinegetică și Resurse Montane Miercurea Ciuc din cadrul Academiei de Științe Agricole și Silvice ”Gheorghe Ionescu-Șișești”. Totodată, între anii 2014-2019 a fost comisar general adjunct și comisar general al Gărzii Naționale de Mediu, fiind responsabil pentru Direcția Generală pentru Controlul Poluării, Biodiversității, Biosecurității și Ariilor Protejate.

De asemenea, începând cu 2012 și până în 2014, a fost șef serviciu Monitorizare și Laboratoare din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Harghita și comisar-șef al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Harghita.

Nu în ultimul rând, acesta a contribuit, alături de alți autori, la „Analiza spațială și pe termen lung a chimiei apelor de ploaie în Statele Unite”, publicată pe Science Direct.

Sursă foto: g4media.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol