9 iulie 2024, 0:59

Harta Reciclării oferă gratuit profesorilor materiale educaționale

Harta Reciclării (un proiect al Asociației ViitorPlus) a pornit o campanie educațională în cadrul căreia pune gratuit la dispoziția profesorilor materiale educaționale pentru a le preda elevilor despre colectarea separată și despre reciclare într-un mod atractiv. Lecțiile sunt potrivite pentru elevii din clasele primare, gimnaziu și liceu.

Pachetul educațional este disponibil pe site-ul proiectului și conține:

  • planul de lecție cu detalii, dedicat profesorilor, pentru pregătirea orei de curs;
  • suport de curs tip PPT și filme educaționale;
  • un document cu informații utile despre ce se colectează și ce nu se colectează separat, dedicat părinților pentru a recapitula acasă;
  • link-uri către sursele educaționale suplimentare;
  • afișe educaționale care pot fi tipărite și folosite în școală la colțul de reciclare, la reluarea cursurilor.

 

Profesorii primesc adeverință după susținerea sesiunii online pentru cel puțin o clasă. Profesorii de școală generală care vor să educe mai mulți elevi sunt invitați să participe și la ecOprovocarea Junior (tot un proiect al asociației ViitorPlus), un concurs cu premii totale în valoare de 20.000 lei pentru profesori și școlile lor. Elevii își pot personaliza online și descărca de pe hartareciclarii.ro propria diplomă de participare.


Creator flexibil de conținut, comunicator cu experiență jurnalistică și cunoscător al tehnologiilor digitale. Detalii pe blog-ul personal și pe LinkedIn.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol