19 iulie 2024, 21:41

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat: înscrie sau nominalizează!

ECOTIC a lansat a XIII-a ediție a concursului Gala Premiilor pentru un Mediu Curat, într-o nouă structură ce vizează două categorii de înscrieri și nominalizări:

  1. proiecte dedicate protecției mediului
  2. personalitatea de mediu a anului.

 

Ediția de anul acesta va recunoaște și implicarea jurnaliștilor în promovarea protecției mediului, prin oferirea unui premiu special dedicat acestora.

Cine se poate înscrie

Se poate înscrie în concurs orice instituție publică, de învățământ, companie, ONG care a dezvoltat inițiative sau proiecte care au vizat protecția mediului începând cu ianuarie 2020. De asemenea, sunt invitați să participe jurnaliștii care au realizat materiale scrise, video, audio pe teme sau proiecte din acest domeniu.

Anul acesta, organizatorii apelează la publicul larg pentru a semnala proiecte și personalități care contribuie la protecția mediului înconjurător. Așadar, publicul larg poate nominaliza orice inițiativă sau personalitate de mediu care merită să fie premiată și ulterior promovată ca exemplu de bună practică.

Ediția de anul acesta va desemna cinci câștigători:

  • 3 câștigători la categoria PROIECTE
  • 1 câștigător la categoria PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI
  • 1 câștigător la categoria PREMIU SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR.

 

Nominalizările și înscrierile se pot transmite până pe 25 noiembrie, urmând ca jurizarea și premierea să aibă loc în luna decembrie.


Creator flexibil de conținut, comunicator cu experiență jurnalistică și cunoscător al tehnologiilor digitale. Detalii pe blog-ul personal și pe LinkedIn.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol