18 mai 2024, 7:21

Concurs pe teme „verzi” pentru tinerii români

Adolescenții din România, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, se pot înscrie până pe 30 octombrie într-un concurs cu meme-uri, story-uri și video-uri postate pe conturile lor de social media, având ca tematică viitorul verde al orașului lor. Înscrierile se fac pe site-ul oficial.

Creațiile vor fi evaluate de un juriu de specialitate din punctul de vedere al creativității, impactului, capacității de comunicare și de înțelegere a subiectului. Câștigătorii concursului vor primi:

  • un Macbook
  • o tabletă iPad
  • un telefon mobil iPhone 12 Mini.

 

Asociația Pur și Simplu Verde va promova ideile câștigătorilor prin crearea unei broșuri și prin întâlniri fizice sau online cu autoritățile locale din țară.

Consursul face parte proiectul Teens for Green Cities, derulat de Asociația Pur și Simplu Verde în lunile octombrie și noiembrie și este finanțat prin Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.


Creator flexibil de conținut, comunicator cu experiență jurnalistică și cunoscător al tehnologiilor digitale. Detalii pe blog-ul personal și pe LinkedIn.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol