17 aprilie 2024, 22:19

Examenele de conducere picate din Marea Britanie au emis peste 2 milioane de kilograme de CO2 STUDIU

Examenele de conducere picate din Marea Britanie au emis peste 2 milioane de kilograme de CO2, potrivit unui studiu.

Studiul se referă la perioada cuprinsă între aprilie 2019 și iulie 2020, potrivit Euronews.

Așadar, anularea examenelor de conducere în contextul pandemic a dus la scăderea emisiilor cu 77,5% pe trimestru.

Soluțiile

„A învăța să conducă este un rit de trecere spre maturitate pentru tineri de mulți ani, dar descoperirile recente din Marea Britanie sugerează că devine mai puțin popular din mai multe motive. Deși nu ar trebui să căutăm să închidem oportunitățile pentru tineri, ar trebui să ne asigurăm că această tendință se deplasează în direcția corectă și din motivele corecte”, a explicat Stuart Capstick, director adjunct al Centrului pentru Schimbări Climatice și Transformare Socială (CAST Center).

În același timp, acesta explică: „Găsirea propriei libertăți de călătorie este o mare parte a trecerii la maturitate, dar este vital să se facă într-un mod mai durabil în viitor. Obiceiurile pe care le învăţăm în adolescență și la începutul vieţii de tânăr adult pot rămâne alături de noi toată viața și, prin urmare, pe cât posibil, ar trebui să îi ajutăm pe tineri să se deplaseze în moduri care nu repetă greșelile poluante din trecut.”

Pentru a găsi numărul de teste eșuate pe fiecare centru de testare, autorii studiului au folosit setul de date statistice ale autorităţilor din UK, analizând numărul total de examene picate în Marea Britanie per centru de testare. Astfel, aceștia au aflat cantitatea totală de CO2 produsă în urma examenelor picate în Marea Britanie, bazându-se pe distanța parcursă de la toate aceste examene nereușite între aprilie 2019 și iulie 2020. Distanţa medie parcursă de fiecare candidat este de aproximativ 16 km.

Sursă foto: auto-bild.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol