19 iulie 2024, 22:14

Află cum poți deveni investitor în energia verde

Acum poți deveni și tu investitor în energia verde, în România. Este vorba despre prima cooperativă de energie din surse regenerabile din țară. Aceasta lansează un proiect de investiții care se adresează tuturor românilor care vor să contribuie la tranziția către o energie curată, potrivit green-report.ro.

Poartă numele de “Investim în energie verde!” și va avea loc timp de 60 de zile. În tot acest timp, oricine poate investi minimum 500 de lei, pe site-ul www.cooperativadeenergie.ro,iar scopul este strângerea a 2 milioane de lei.

Banii vor fi folosiți pentru achiziția unei firme furnizoare de energie, astfel încât Cooperativa de Energie să intre pe piață ca primul furnizor de energie 100% regenerabilă, cu certificate de origine.

„Obiectivul nostru principal este să facilităm și în țara noastră tranziția energetică către o piață acoperită 100% cu energie din surse regenerabile, în care cetățenii să joace un rol activ. Cooperativa este un instrument eficient, care dorește să aibă impact împotriva poluării rezultată din producția și consumul de energie din surse convenționale. Cu cât se vor alătura cooperativei mai mulți oameni, cu atât acest impact va fi mai mare”, a declarat Victor Iancu, președintele Cooperativei de Energie, potrivit sursei citate.

Sursă foto: cluj-am.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol