7 mai 2021, 22:23

Școlile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului

Școlile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului, în urma unui parteneriat încheiat cu ASAP – Armata Selectării Atente a Plasticului.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui mesaj al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, postat pe pagina de Facebook.

“Primăria Sectorului 1 se alătură programului de educare a tinerilor din şcoli în vederea selectării deşeurilor şi a plasticului. Astăzi am semnat acordul de colaborare cu ASAP – Armata Selectării Atente a Plasticului. Acordul constă în asigurarea unei infrastructuri sustenabile de colectare selectivă a deşeurilor din şcolile gimnaziale şi din licee”, a scris edilul, vineri, pe pagina sa de Facebook.

În acest context, primarul Sectorului 1 arată că “educaţia colectării selective începe acasă şi trebuie să continue în sălile de clasă”.

“Suntem încrezători că împreună vom reuşi să educăm o bună parte din elevi şi din părinţi în spiritul responsabil faţă de mediu şi faţă de comunitate. Viitorul se află în educaţia tinerilor de astăzi, iar noi am promis un sector mai curat, un sector mai educat şi mai atent cu mediul înconjurător”, a adăugat primarul.

Sursă foto: earth911.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.