18 iunie 2024, 5:23

Programul Zero Risipă: Auchan a salvat peste 1,4 milioane de alimente în ultimele luni

Auchan a salvat peste 1,4 milioane de alimente, echivalentul a 406 tone de produse și a peste 812.000 de mese complete, prin intermediul programului Zero Risipă, potrivit green-report.ro.

Program disponibil în toate cele 33 de hipermarketuri Auchan, proiectul Zero Risipă este una dintre soluțiile propuse de companie pentru a reduce risipa alimentară.

Astfel, programul Zero Risipă presupune identificarea zilnică a alimentelor cu termen de valabilitate scurt și reducerea prețului acestora cu 30%.

„Scopul este acela ca hipermarketurile Auchan să devină magazinele în care niciun aliment nu este risipit. Aceasta este miza și ne bazăm în continuare pe responsabilitatea clienților noștri, cărora le mulțumim că au ales să achiziționeze produse din zona Zero Risipă, contribuind astfel, alături de noi, la reducerea risipei alimentare, precum și echipelor din magazine fără de care nu am fi avut aceste rezultate”, a declarat Corina Dospinoiu, Responsabil CSR Auchan Retail România, potrivit sursei citate.

Sursă foto: projectfit.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol