18 mai 2024, 19:50

Peste 5.000 de țigări electronice au fost colectate în prima lună a programului de reciclare

Peste 5.000 de dispozitive glo au fost colectate în prima lună a programului de reciclare a versiunilor anterioare ale dispozitivului, potrivit green-report.ro.

Anunțul a fost făcut de compania British American Tobacco România

Programul de reciclare face parte din campania ALEGE ASUMAT UN ORAȘ CURAT lansată în 2019 pentru a evidenția opțiunile disponibile pentru gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Astfel, utilizatorii glo pot contribui la protejarea mediului prin predarea dispozitivelor glo vechi în unul dintre cele 350 de puncte de colectare dedicate situate în magazinele InMedio și Xpress din toată țara.

„Ne bucurăm că peste 5.000 de dispozitive au fost deja colectate pentru a putea fi reciclate. Aceasta este o dovadă clară că inițiativele noastre din cadrul campaniei ALEGE ASUMAT UN ORAȘ CURAT au un impact mare asupra consumatorilor. Suntem prima companie de tutun din România care a inițiat o campanie de reciclare a versiunilor anterioare ale dispozitivelor sale electronice și rămânem fideli obiectivului de a colabora cu consumatorii în vederea conștientizării importanței alegerilor responsabile pentru mediu și comunitatea în care trăim”, a declarat Ileana Dumitru, Legal and External Affairs Director, Central Europe South Area, potrivit sursei citate.

Sursă foto: penntoday.upenn.edu


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol