18 iulie 2024, 23:09

Pantofi de sport durabili, din folie cu bule reciclată (FOTO)

Marca germană de pantofi de sport sustenabili de înaltă calitate Nat-2 a colaborat cu marca israeliană de materiale Remeant pentru a crea adidași din folie cu bule reciclată. Proiectanții transformă materialele care sunt aruncate, oferind o notă extraordinară și unică produselor. Materialul de învelit cu bule se remarcă prin varietatea de nuanțe și texturi.

Pantofii sunt impermeabili și căptușeala este realizată din fir bioceramic creat tot de Nat-2, din fibre ceramice și fire de argint reale, oferind caracteristici anti-bacteriene și de reglare a temperaturii. Branțurile detașabile sunt fabricate din plută, iar talpa este din cauciuc. Șireturile sunt fabricate din PET-uri reciclate, în timp ce partea tocului reflectorizantă este realizată din miliarde de particule de sticlă.

Adidașii sunt unisex și sunt produși manual în Italia.

Remeant este un material inovator, dezvoltat de fondatorii Elinor și Alon Nathaniel, fabricat din plastic reciclat. Start-up-ul israelian a realizat un proces patentat de fabricație asigurându-i calitățile, făcându-l extrem de durabil, impermeabil, ușor de curățat și ușor la purtare.

Foto: Designboom


Creator flexibil de conținut, comunicator cu experiență jurnalistică și cunoscător al tehnologiilor digitale. Detalii pe blog-ul personal și pe LinkedIn.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol