17 aprilie 2024, 21:36

Meteorologii anunță cum va fi vremea în următoarea lună

Meteorologii anunță cum va fi vremea în următoarea lună. Astfel, potrivit acestora, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în luna februarie, iar luna martie vine cu valori ușor peste cele specifice pentru această perioadă în România.

8 – 15 februarie

În această perioadă, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane din vest și nord, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit stiripesurse.ro.

15 – 22 februarie

Potrivit meteorologilor, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. iar cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, potrivit sursei citate.

22 februarie – 1 martie

Pentru această perioadă, specialiștii anunță temperaturi medii ale aerului mai coborâte decât cele normale. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile nordice.

1 – 8 martie

Potrivit meteorologilor, mediile valorilor se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Sursă foto: eva.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol