28 septembrie 2022, 21:19

Elefantul african de pădure, în pericol de dispariție

Elefantul african de pădure a fost plasat pe lista roșie a speciilor aflat in stadiu ”critic de dispariție” de către Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii (IUCN), conform hotnews.ro.
Astfel, potrivit IUCN, populația acestuia a scăzut cu 86% în 30 de ani.
Este vorba despre elefantul african (Loxodonta cyclotis) și trăiește în principal în pădurile din Africa Centrală și de Vest.
Acesta este cel mai mic elefant din cele trei specii, însă și al treilea cel mai mare animal terestru în viață.
Sursă foto: regional.md

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol