21 aprilie 2024, 1:55

Cum va fi vremea în luna martie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că, în luna martie, temperaturile vor fi normale, specifice perioadei, dar ușor mai ridicate spre finalul lunii.

Totodată, potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi și ele în normele climatologice, potrivit digi24.ro.

Prognoza meteo în săptămâna 1 – 8 martie

Meteorologii anunță că valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregi țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării.

Prognoza meteo în săptămâna 8 – 15 martie

În această perioadă, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo în săptămâna 15 – 22 martie

Meteorologii anunță temperaturi normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în săptămâna 22 – 29 martie

În această perioadă, valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiune.

Sursă foto: ziarulprofit.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol