18 mai 2024, 19:57

Containere noi pentru donații în Capitală și în alte noi orașe

Containere noi pentru donații în Capitală, în contextul în care Banca de Haine a anunţat că va continua și în 2021 campania lansată în noiembrie anul trecut împreună cu retailerul Fashion Days, prin care au amplasat containere pentru donaţii de haine în Bucureşti, Cluj, Brașov și Constanța, potrivit green-report.ro. 

Astfel, patru containere vor rămâne permanent în București, urmând ca celelalte cinci să fie mutate în alte noi orașe începând cu luna martie.

Containerele au fost inițial amplasate cinci în București și câte unul în Cluj, Timișoara, Brașov și Constanța, însă pentru a facilita și a încuraja oameni care să doneze din cât mai multe zone ale țării, acestea au fost mutate la începutul lunii ianuarie în Ploiești, Sibiu, Iași, Craiova și Brăila. Amplasarea actuală este valabilă până pe 9 martie.

Până acum, au fost colectate peste 27 de tone de articole vestimentare și accesorii în cele nouă containere special amplasate în București și în alte cinci orașe din țară. De asemenea, au fost igienizate 14 tone, iar toate au ajuns deja la comunități, spitale și familii din întreaga țară prin intermediul Banca de Haine, însumând un total de 10.580 persoane care au primit donații.

Sursă foto: stirileprotv.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol