21 septembrie 2022, 17:15

Campanie eco la metrou: oferi ambalaje folosite și primești cartele de călătorie

Metrorex a lansat, în parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding campania intitulată “PET=BILET”, care se desfășoară în perioada 2-20 august în două stații – Dimitrie Leonida (orele 7 – 10) și Pipera, intrarea principală (orele 16 – 19). În aceste stații vor fi instalate standuri unde bucureștenii pot oferi cinci deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu) și vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie.

”Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetățenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acțiuni, societatea noastră dorește să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”, a declarat Ștefan Paraschiv, directorul general al Metrorex.

Prin această campanie, se dorește sensibilizarea oamenilor și creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător.

Foto: Metrorex (Facebook)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.