2 iulie 2024, 20:13

Administrația Parcul Natural Văcărești se va ocupa de întreținerea deltei din Capitală

Consiliul General a aprobat înființarea Administrației Parcul Natural Văcărești, instituție care va funcționa pe lângă Primăria Capitalei și care se va ocupa de întreținerea parcului natural.

Potrivit proiectului adoptat, noua instituție va avea 20 de posturi, dintre care trei de conducere și va fi finanțată de la bugetul local al Municipiului București. Sediul instituției va fi pe strada Uioara, din sectorul 4.

„O uriaşă oportunitate pentru Bucureşti este Parcul Naţional Văcăreşti. Este o structură nouă şi azi aprobăm înfiinţarea acestei administraţii, urmând ca apoi să transferăm şi să angajăm persoane pe cele 20 de poziţii pe care le prevede organigrama”, a declarat primarul general, Nicușor Dan, în conferința de presă susținută înainte de ședința Consiliului General.

În compensare, se reduce numărul total de posturi al Centrului pentru Tineret al Municipiului București, de la 41 la 36 de posturi.

Proiectul a fost aprobat cu 32 de voturi pentru, 2 împotrivă și 15 abțineri. Finanţarea cheltuielilor curente şi de capital ale Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti se va face din subvenţii de la bugetul local al Capitalei şi din venituri proprii.


Creator flexibil de conținut, comunicator cu experiență jurnalistică și cunoscător al tehnologiilor digitale. Detalii pe blog-ul personal și pe LinkedIn.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol