18 iulie 2024, 23:45

Acțiuni de curățenie în Grădina Botanică din Capitală

Acțiuni de curățenie vor fi organizate în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din Capitală, timp de trei zile în luna mai.

Este vorba despre „Curăţenia de Primăvară 2021”.

Astfel, acțiunea se va desfăşura în luna mai, pe parcursul a trei weekend-uri, în ziua de sâmbătă: 8, 15, 22 mai 2021. Programul de lucru este, pentru fiecare dintre cele trei zile, între orele 09:30-14:00 (prima serie) și 15:00-19:30 (a doua serie) – nu există obligația de a participa la ambele sesiuni dintr-o zi.

Principalele activităţi care vor fi desfăşurate: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns, iar în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. În fiecare zi participanții vor fi informați asupra spațiului și activităților pe care le vor desfășura.

Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică este organizată anual, din 2006, de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit, axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat.

Sursă foto: hoteleos.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol