10 august 2022, 1:53

Grupul Air France-KLM a lansat un program inovativ de sustenabilizare a zborurilor

Air France – KLM a lansat un program inovativ de sustenabilizare a zborurilor.

Așadar, clienții corporate Air France și KLM vor putea determina o contribuție anuală pe care doresc să o dedice programului Corporate Sustainable Aviation Fuel, potrivit green-report.ro.

Conform operatorului aerian, companiile pot lua măsuri concrete, investind în acest program, pentru a reduce emisiile de CO₂ și contribuie la tranziția ecologică a transportului aerian prin sprijinirea soluțiilor inovatoare.

În 2011, cele două companii aeriene au fost printre primele care au operat zboruri comerciale, demonstrând o posibilă alternativă la combustibilii fosili.

“Air France și KLM lucrează de mulți ani pentru a-și reduce impactul asupra mediului. Lansarea programului Corporate SAF este o dovadă suplimentară a unui angajament puternic care conduce la acțiuni concrete. Prin contribuția lor, clienții noștri corporate vor fi partenerii de mâine într-o tranziție energetică care poate fi pe deplin în conformitate cu politica lor de călătorie mai responsabilă din punct de vedere ecologic”, a declarat Henri de Peyrelongue, vicepreședinte executiv vânzări comerciale, Air France-KLM, potrivit sursei citate.

Astfel, într-un moment în care conștientizarea problemelor climatice se află în centrul strategiei multor companii, programul Air France-KLM oferă clienților posibilitatea de a ajuta la reducerea emisiilor de CO₂.

Sursă foto: profit.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.