25 iunie 2024, 8:13

Grupul Air France-KLM a lansat un program inovativ de sustenabilizare a zborurilor

Air France – KLM a lansat un program inovativ de sustenabilizare a zborurilor.

Așadar, clienții corporate Air France și KLM vor putea determina o contribuție anuală pe care doresc să o dedice programului Corporate Sustainable Aviation Fuel, potrivit green-report.ro.

Conform operatorului aerian, companiile pot lua măsuri concrete, investind în acest program, pentru a reduce emisiile de CO₂ și contribuie la tranziția ecologică a transportului aerian prin sprijinirea soluțiilor inovatoare.

În 2011, cele două companii aeriene au fost printre primele care au operat zboruri comerciale, demonstrând o posibilă alternativă la combustibilii fosili.

“Air France și KLM lucrează de mulți ani pentru a-și reduce impactul asupra mediului. Lansarea programului Corporate SAF este o dovadă suplimentară a unui angajament puternic care conduce la acțiuni concrete. Prin contribuția lor, clienții noștri corporate vor fi partenerii de mâine într-o tranziție energetică care poate fi pe deplin în conformitate cu politica lor de călătorie mai responsabilă din punct de vedere ecologic”, a declarat Henri de Peyrelongue, vicepreședinte executiv vânzări comerciale, Air France-KLM, potrivit sursei citate.

Astfel, într-un moment în care conștientizarea problemelor climatice se află în centrul strategiei multor companii, programul Air France-KLM oferă clienților posibilitatea de a ajuta la reducerea emisiilor de CO₂.

Sursă foto: profit.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol