22 mai 2024, 15:59

Cursuri de sustenabilitate pentru companiile din România

Agenția de training Cursuri Creative lansează un nou program de formare, dedicat sustenabilității pentru companii. Acesta se adresează managerilor care vor să își îmbunătățească cunoștințele despre sustenabilitate, celor care vor să descopere bazele Economiei Circulare, viitorilor antreprenori și celor care își propun să își schimbe cariera sau să își lărgească competențele, potrivit green-report.ro.

Astfel, în prima ediție a cursului, participanții vor înțelege ce înseamnă și care sunt beneficiile dezvoltării sustenabile a companiilor, indiferent de mărimea sau structura lor.

Cursul va fi disponibil în 2 variante: online, facilitat de organizator, odată cu formarea unei grupe minime sau in house, la cererea unei companii pentru proprii angajați.

Totodată, conform sursei citate, cursurile vor aborda și noile reglementări din domeniu, în special cele de mediu (reciclare).

“Sustenabilitatea proceselor unei companii este o discuție care afectează consumatorii și modul în care aceștia vor alege, în viitor, brandurile preferate. Conform ultimelor studii, tinerii sunt cei mai înclinați să cumpere produsele brandurilor care au o strategie de sustenabilitate și comunică activ în această direcție. Nu mai vorbim de politici utopice, ci de o decizie asumată, de lungă durată, a firmelor de a face demersuri în direcția protecției mediului și nu numai. Cursul pe care îl lansăm în programa din 2021 reflectă clar direcția și prioritățile companiilor cu care lucrăm în calitate de furnizor de training. Am căutat să răspundem unor întrebări tot mai frecvente cu privire la pârghiile pe care o companie le deține pentru a implementa principiile de sustenabilitate și de a obține acreditările necesare. Acest curs este dedicat oricărui specialist sau companie care dorească să înțeleagă mai bine subiectul și care dorește să acționeze responsabil față de clienții și publicul său”, a spus Bianca Preda, managerul agenției Cursuri Creative, potrivit sursei citate.

Cursul va fi desfășurat pe parcursul a două zile şi are o durată totală de 10 ore: sâmbătă: 10:00 – 15:00 și duminica – 10:00 – 15:00. Costul cursului este de 800 lei /persoană și include accesul la curs, la exerciţiile şi dezbaterile din cadrul acestuia, o sesiune de feedback prin email opţională pentru fiecare cursant, suportul de curs şi materialele aferente, în format electronic și diploma de participare eliberată de Cursuri Creative.

Sursă foto: knaufinsulation.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol