18 iunie 2024, 6:20

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Meteorologii anunță cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni.

Astfel, potrivit acestora, în săptămâna 25 ianuarie-1 februarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată, local, în nord-est, centru și în extremitatea de sud a țării. Va ploua mai mult decât de obicei în regiunile sud-estice și în cele intracarpatice, dar mai ales în cele nord-vestice și în zona montană aferentă, potrivit Digi24.

În săptămâna 1-8 februarie, temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

În același timp, și pentru săptămâna 8-15 februarie, meteorologii se așteaptă la temperaturmedii mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în sud și sud-est.

În ceea ce privește săptămâna 15-22 februarie, meteorologii estimează că valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Sursă foto: dragosasaftei.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol