18 mai 2024, 0:33

Meteorologii anunță ninsori și vânt până miercuri

Meteorologii anunță ninsori, intensificări ale vântului şi polei.

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) este valabilă în întreaga ţară până miercuri la orele prânzului, potrivit Agerpres.

Astfel, în intervalul 19 ianuarie, ora 11:00 – 20 ianuarie, ora 12:00, în regiunile intra-carpatice temporar va ninge, în general moderat cantitativ în Maramureş, precum şi în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă.

În vestul ţării, începând din noaptea de marţi spre miercuri (19/20 ianuarie), treptat precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ploaie şi pe arii restrânse se va depune polei.

Nu în ultimul rând, meteorologii precizează că, în după-amiaza zilei de marţi (19 ianuarie), vremea se va menţine deosebit de rece cu temperaturi maxime preponderent negative. În cursul nopţii de marţi spre miercuri (19/20 ianuarie), precum şi în dimineaţa zilei de miercuri (20 ianuarie), pe arii restrânse va mai fi ger – cu valori termice în jurul a -10 grade, în Moldova, în estul Transilvaniei şi în Muntenia.

Sursă foto: redbull.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol