25 iunie 2024, 9:02

Cum va fluctua vremea în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță cum va fluctua vremea în următoarele patru săptămâni.

Astfel, în săptămâna 11-18 ianuarie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, mai ales în regiunile montane. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud și de sud-est a țării, potrivit Digi24.

În ceea ce privește săptămâna 18-25 ianuarie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, local mai coborâte în regiunile sudice și centrale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest.

În săptămâna 25 ianuarie – 1 ianuarie, temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru acest interval, posibil ușor mai ridicată în extremitatea de sud și de sud-est a țării. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general excedentar, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

În săptămâna 1-8 februarie, valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Sursă foto: playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol